Ράδιο Βήτα

Σεπόλια: Ο πατέρας της 12χρονης λύνει τη σιωπή του – «Ο Μίχος είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε»

«Είμαστε ακόμη σε σοκ» λέει ο πατέρας της 12χρονης, που βιάστηκε και έπεσε θύμα μαστροπείας στα Σεπόλια. Καταγγέλλει την αργή αντίδραση των Αρχών αφήνοντας αιχμές ότι ο Μίχος πρόλαβε να εξαφανίσει στοιχεία.

Για τους προφυλακισμένους για βιασμό του παιδιού του, τον βιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο, αλλά και τις δικές του ευθύνες μιλά ο πατέρας της 12χρονης.

«Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν», αναφέρει ο πατέρας της μικρής.

Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρόνια

«Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρόνια. Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε. Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη» λέει ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Star.

Εξαφάνισε στοιχεία

«Σαράντα μέρες έκαναν να πιάσουν τον Μίχο, πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε. Μας ξέφυγε η κατάσταση τι να πω, έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου» σημειώνει ο πατέρας της 12χρονης.

Ο ίδιος ζητά την παραδειγματική τιμωρία όσων ασέλγησαν στο παιδί του.

 Ψάχνει για δουλειά και προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στην ανήλικη κόρη του.

«Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της», λέει.

Απόλυτη στήριξη στη μητέρα

«Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού , αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά» είπε ο Γιώργος Κριεμαδης, δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης.

Πηγή in.gr

 

Σχόλια