Ράδιο Βήτα Chatbox

Επίθεση Πολάκη κατά δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών στελεχών

Επίθεση κατά δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζικών στελεχών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στοχοποιεί ευθέως μια σειρά από πρόσωπα, κάνοντας λόγο για «βαθύ κράτος» και απειλώντας πως αν δεν «καθαρίσουμε» από αυτούς «δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά». Δεν διστάζει μάλιστα να δημοσιεύσει, εκτός από τα ονόματά τους, και φωτογραφίες τους.  Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης καταφέρεται κατά 15 δημοσιογράφων, τεσσάρων τραπεζιτών, του επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, καθώς και εναντιόν 13 δικαστών που έκριναν ένοχο τον Νίκο Παππά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στην εφημερίδα «Πρώτο θέμα» – την οποία αποκαλεί «Πρώτο Φλέμα» – που στο σημερινό πρωτοσέλιδό της φιλοξενεί συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα. Στην πραγματικότητα, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αποτελεί απάντηση στα όσα δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα ο πρόεδρoς του κόμματος, στο οποίο υποτίθεται ότι ανήκει και ο ίδιος, καθώς ο βουλευτής επιμένει να δίνει τη δική του ερμηνεία στη φράση «η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς» και να διαφοροποιείται ξανά.

Πηγή enikos

Σχόλια