Ράδιο Βήτα Chatbox

Μητσοτάκης από Καστοριά: Η πρώτη Κυριακή να στείλει το μήνυμα

Να βγει μήνυμα αυτοδυναμίας από την πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής ζήτησε ο Πρωθυπουργός από τη Καστοριά, όπου περιοδεύει. Συνομιλώντας με πολίτες  που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή ζήτησε αυτοδυναμία για μια ισχυρή Ελλάδα. Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε την Καστοριά «κάστρο» της ΝΔ και αναφέρθηκε εκτενώς στην «επενδυτική επανάσταση» που, όπως τόνισε, έρχεται στη Δυτική Μακεδονία.

«Ξεκινάω την περιοδεία από μια πόλη που τόσο αγαπώ από μια πόλη που στάθηκε στο πλευρό της παράταξης. Θα ξεπεράσουμε κατά πολύ το 50% στην Καστοριά. Οι επόμενες εκλογές θα είναι κρίσιμες και θα κρίνουν αν η πολύ σημαντική δουλειά που έγινε θα συνεχιστεί ή αν θα γυρίσουμε πίσω. Η κυβέρνηση όχι μόνο κράτησε όρθια την Ελλάδα αλλά την έκανε πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα. Πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός.  Ζήτησε να μην αναλωθεί η περίοδος αυτή σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, λέγοντας ότι «προσπαθήσαμε, πετύχαμε πολλά και μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα».

«Θα αντιπαρατεθούμε στις εκλογές και θα δούμε ποιοι έχουν σχέδιο για το μέλλον, Δεν μπορούν να φανταστούν μια Ελλάδα ισχυρή που θα στέκεται ισχυρή στην Ευρώπη. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλω μαζί μας. Εδώ καμία ψήφος δεν μπορεί να πάει χαμένη. Να απενεργοποιήσουμε την κάλπη της απλής αναλογικής. Η πρώτη Κυριακή να στείλει το μήνυμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε πως «αυτή η κυβέρνηση θα στέκεται πάντα στους πολίτες και στους πιο αδύναμους. Γιατί η οικονομίας μας αναπτύσσεται πιο γρήγορα. Κάναμε ήδη σημαντικές κινήσεις., Οι πιο πολλοί συνταξιούχοι είχαν αύξηση μετά από 12 χρόνια. Για την προσωπική διαφορά θα υπάρξουν εξαγγελίες και για όσους δεν είδαν αύξηση».

Τόνισε ακόμη ότι δημιουργήθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας, πως τα σύνορα έπαψαν να είναι «ξέφραγο αμπέλι», ότι ενισχύθηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, και πως δόθηκε χείρα βοηθείας στην Τουρκία όταν χρειάστηκε, ζητώντας «να δώσουμε τον αγώνα για την Ελλάδα του Μέλλοντος. Τίποτα από όσα πετύχαμε δεν είναι δεδομένα. Μπορούν να αντιστραφούν, αλλά δεν θα το επιστρέψουμε Αυτοδύναμη Ελλάδα ισοδυναμεί με αυτοδύναμη ΝΔ. Αυτός είναι ο στόχος και να τον πετύχουμε με τη στήριξή σας».

Για τη Δυτική Μακεδονία είπε «Στρέψαμε το βλέμμα μας στην αναπτυξιακή προοπτική της Δ. Μακεδονίας. Θα παρουσιάσω ένα μεγάλο πρόγραμμα δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων που θα αλλάξουν την μορφή της Δ. Μακεδονίας. Πρώτη ωφελημένη από την επενδυτική επανάσταση θα είναι η Καστοριά».

Πηγή tovima

 


Σχόλια