Ράδιο Βήτα Chatbox

Κούγιας: Στη βάρδια στο σταθμαρχείο της Λάρισας ήταν δύο άτομα – Ο άλλος έφυγε στις 10 η ώρα για το σπίτι του

Για την τραγωδία στα Τέμπη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στο MEGA, ενώ πρότεινε να επιβραβευτούν τα παιδιά που βοήθησαν συνανθρώπους τους να βγουν από το τρένο μετά τη φονική σύγκρουση.

«Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να βρει ένα ένα αυτά τα παιδιά και να τα επιβραβεύσει. Η κυρία Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη γιορτή της Δημοκρατίας που γίνεται κάθε χρόνο ή σε μία ειδική τελετή θα πρέπει να απονείμει σε αυτούς τους ήρωες αυτό που τους αξίζει», είπε, ανάμεσα σε άλλα.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας στη συνέχεια είπε ότι έχει την πληροφορία ότι στη βάρδια αυτή υπήρχαν δύο σταθμάρχες. Μάλιστα, και ο άλλος σταθμάρχης θα έπρεπε να είναι εκεί όταν θα άλλαζαν τα κλειδιά. «Αυτός έφυγε 10 η ώρα για το σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Έπειτα η Κατερίνα Παναγοπούλου του επισήμανε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο αν ισχύει και τον ρώτησε αν αυτό έγινε παρατύπως. Ο ίδιος απάντησε «αυτό ακριβώς». «Και εγώ σήμερα το έμαθα, θέλω να σας πω ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν θα βρεθεί και αυτός στη θέση του κατηγορούμενου, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε ότι «δεν θέλω να προβλέψω, καθώς σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας».

Ήταν πολύ χαρούμενος που έγινε μηχανοδηγός – Βρέθηκε εκτός υπηρεσίας στο μοιραίο τρένο

Ο δικηγόρος σημείωσε, στη συνέχεια, ότι «τώρα παραδίδονται πιστοποιητικά θανάτου», αυτό είναι σημαντικό καθώς χωρίς πιστοποιητικό δεν μπορεί κάποιος να βρεθεί στην υπόθεση ως διάδικος.

Πηγή directus.gr

Σχόλια