Ράδιο Βήτα Chatbox

Νέα Σμύρνη: «Ο Ταχίρ με πλησίασε, με βίαζαν για 100 ευρώ»

Τo όνομα «Ταχίρ» φέρεται να κατονόμασε στην κατάθεση της η 14χρονη, η οποία ζει σε δομή στη Νέα Σμύρνη, ως τον άνθρωπο που την προσέγγισε προκειμένου να την εκδίδει έναντι του ποσού των 100 ευρώ.

Η ανήλικη το μεσημέρι της Τρίτης (21.3.2023) επέστρεψε στο ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, όπου φιλοξενείται μαζί με την αδερφή της, κι αμέσως οδηγήθηκε για να δώσει κατάθεση. Δεν μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ, αλλά σε δομή για ανήλικα παιδιά και μίλησε σε ψυχολόχους του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι οποίοι απέστειλαν αμέσως την κατάθεση της στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη δεν ήταν συνεργάσιμη ούτε με τους αστυνομικούς, ούτε και με το επιστημονικό προσωπικό που κλήθηκε να «ξεκλειδώσει» την ψυχή της και να εξιστορήσει όλες τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Παρότι δεν είπε τίποτα για το που βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας, όταν έφυγε για άλλη μια φορά από το ίδρυμα που φιλοξενείται κι επέστρεψε αργά το μεσημέρι, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι ο 29χρονος Ταχίρ που έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς ήταν αυτός με τον οποίο μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο και την είχε προσεγγίσει με σκοπό να την εκδίδει σε άνδρες.

Στο ερώτημα των ψυχολόγων από πόσους άνδρες έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, δεν είπε το παραμικρό. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται το βράδυ της περασμένης Κυριακής (19/3/2023) από τον Ταχίρ και άλλον ένα συλληφθέντα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου βίωνε για άλλη μια φορά τη φρίκη από έναν 30χρονο άνδρα ο οποίος αναζητείται κι αυτός με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της αρπαγής ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του τμήματος Ανηλίκων της ΓΑΔΑ εκτός από την κατάθεση της 14χρονης, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους τις τηλεφωνικές συνομιλίες των τριών συλληφθέντων, αλλά και την ανταλλαγή μηνυμάτων, που είχαν μεταξύ τους και με τρίτα πρόσωπα στα social media.

Μέσα από αυτό θέλουν να αποκωδικοποιήσουν εάν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε ένα ενδεχόμενο πελατολόγιο παλιόφιλων και παιδοβιαστών.

Παράλληλα, ψάχνουν να εντοπίσουν τον 23χρονο Γεωργιανό, ο οποίος κατηγορείται κι αυτός για μαστροπεία και ήταν ο άνδρας που κακοποίησε σεξουαλικά την 14χρονη το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή directus.gr

 

Σχόλια