Ράδιο Βήτα Chatbox

Europa league: Στα προημιτελικά η Γιουβέντους, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Σπόρτινγκ

 Ολοκληρώθηκε η φάση των 16 του Europa League. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ νίκησε 1-0 την Ρεάλ Μπέτις στην Ισπανία και μετά το 4-1 στο Old Traford προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Η Φέγενορντ συνέτριψε με 7-1 της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ολλανδία και μαζί με το 1-1 στην Βαρσοβία προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Σεβίλλης στο Ατατούρκ αλλά λόγω της ήττας με 2-0 στο Σάντσεθ Πιθχουάν η Ισπανική ομάδα πέρασε στα προημιτελικά. 

Η Γιουβέντους κέρδισε 2-0 την Φραϊμπουργκ στην Γερμανία και μαζί με το 1-0 στο Τορίνο προκρίθηκε η Ιταλική ομάδα στα προημιτελικά. 

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ επιβλήθηκε 3-0 της Ουνιόν στην Ελβετία και μετά το 3-3 στο Βερολίνο πήρε το εισιτήριο για την 8αδα. 

Η Ρόμα ήρθε 0-0 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά λόγω της νίκης με 1-0 στο Οlympico η Ιταλική ομάδα θα συνεχίσει στους «8» του Θεσμού. 

Η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Φερεντσβάρος και μετά το 2-0 στο Λεβερκούζεν η Γερμανική ομάδα πέρασε στους «8» της διοργάνωσης.

Η Άρσεναλ ήρθε 1-1 με την Σπόρτινγκ στο Emirates και μετά το 2-2 στην Λισαβώνα οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση όπου δεν μπήκε κάποιο γκολ. Στα πέναλντι η Πορτογαλική ομάδα κέρδισε 5-3 την Αγγλική ομάδα και πέρασε στους «8».













Σχόλια