Ράδιο Βήτα

Μιμή Ντενίση: Θύμα ληστείας η ηθοποιός - Η πρώτη αντίδρασή της

Θύμα διάρρηξης φαίνεται πως έπεσε η Μιμή Ντενίση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Πρωινό του Ant1, άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το εξοχικό που διατηρεί η ηθοποιός στον Θεολόγο.

Οπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης, οι διαρρήκτες άνοιξαν την αποθήκη και πήραν αρκετά πράγματα. Στο εσωτερικό της κατοικίας της δεν μπόρεσαν να μπουν λόγω του συναγερμού.

Αν και δεν κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού , παρόλα αυτά άδειασαν την αποθήκη και προκάλεσαν φθορές Η Μιμή Ντενίση, μόλις διαπίστωσε την παραβίαση της εξοχικής κατοικίας της ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία την ενημέρωσε πως στην περιοχή δρά σπείρα διαρρηκτών. 

Οπως ανέφερε ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα, η Αστυνομία ενημέρωσε την Μιμή Ντενίση ότι στην περιοχή υπάρχει σπείρα διαρρηκτών. Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και ανέφερε: «Ηρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρέθηκα στην Αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή, που δεν το ήξερα εγώ.

Εχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όπως ξέρετε είναι ένα κτήμα, δεν είναι σκέτο σπίτι. Έχει γύρω γύρω αυτές τις μπρούντζινες που τις λέμε χελώνες, τα φώτα, Αυτά τα έχουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για το μπρούντζο. Δεν υπάρχει φως γύρω γύρω και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε μην εκτιναχθεί. Ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό. Μπήκαν σε μία μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου, είναι μεγάλος ο κήπος και έχει άπειρα.

Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι. Το σπίτι έχει και συναγερμό και παρακολουθείται συνέχεια, για αυτό και δεν μπορούσαν να μπουν μέσα σε αυτό. Προσπάθησαν, είδαμε κάτι σπασμένα πράγματα, ένα τραπέζι μαρμάρινο, που το μάρμαρο δεν σπάει από ένα αντικείμενο, πρέπει να πατήσει κάποιος πάνω. Προσπάθησαν να μπουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Καλό είναι να μαθευτεί, όχι για εμένα, για την περιοχή. Τώρα ήρθε η Αστυνομία από την Αταλάντη και αύριο θα έρθει και από τη Λαμία».

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ηταν ένα “δώρο πασχαλινό”. Καλά να είμαστε, υγεία να έχουμε, τι να πω, ήταν να γίνει. Αρκεί να είναι το τελευταίο και να μην κινδυνεύει όλη η περιοχή από κλοπές. Αν δεν είχε συναγερμό και να λειτουργεί ο συναγερμός, εντάξει, θα είχε γίνει εδώ της τρελής!».

Πηγή eleftherostypos

Σχόλια