Ράδιο Βήτα Chatbox

Στέλιος Κούλογλου: «Το όνομα της καταγγέλλουσας εγώ το γνώριζα από τις υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε πως γνώριζε το όνομα της καταγγέλλουσας ωστόσο δεν διέρρευσε από την πλευρά του κόμματος.

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, που έχει ταράξει τα πολιτικά νερά μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα του Πάσχα έγινε γνωστό πως ο πρώην, πλέον, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης έχει καταγγελθεί για βιασμό και ξυλοδαρμό από δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Γεωργούλης μετά την είδηση παραιτήθηκε από τη θέση του τόσο στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα και δήλωσε πως πρόκειται για ψευδή καταγγελία και συκοφαντία.

«Δεν έγινε καμία διαρροή από εμένα»

Ο κ. Κούλογλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε αρχικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ «χειρίστηκε άψογα την υπόθεση» μόλις έγινε γνωστή, ενώ αποκάλυψε πως γνώριζε το όνομα της καταγγέλλουσας  από το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Το όνομα της καταγγέλλουσας εγώ το γνώριζα από τις υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου» είπε και μετά από ερώτηση για το πώς το έμαθε είπε «έχω άκρες». «Κάνατε ρεπορτάζ;» ρωτήθηκε ξανά  και απάντησε «βεβαίως».

«Δεν έγινε καμία διαρροή από εμένα, το γνώριζα από το μεσημέρι της Δευτέρας, η ιστοσελίδα που έχω ιδρύσει δεν έγραψε κάτι» πρόσθεσε.

Ο ίδιος είπε πως θεωρεί ότι το όνομα της καταγγέλλουσας βγήκε από «φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης».

Σε ό,τι αφορά τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο Ευρωκοινοβούλιο γύρω από το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη είπε πως δεν ασχολήθηκε καθόλου και πως «ο Παπαδημούλης σωστά τον κάλεσε το 2022».

«Δεν έχουμε ντετέκτιβ. Καλείς τον τύπο για τον οποίο υπάρχουν οι φήμες και τον ρωτάς ‘έχουμε τίποτα;’. Σου λέει όχι, πας και στις υπηρεσίες του κοινοβουλίου και σου λένε δεν υπάρχει κάτι, τι άλλο να κάνεις;» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Πηγή in.gr

Σχόλια