Ράδιο Βήτα Chatbox

Αντώναρος και Παπαδημητρίου: Αγρια κόντρα στον αέρα

Άγριος καβγάς σημειώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ του Ευάγγελου Αντώναρου και του Μπάμπη Παπαδημητρίου οι οποίοι κλήθηκαν να μιλήσουν για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η ένταση ανέβηκε απότομα όταν αρχικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ Δημήτρης Οικονόμου ρώτησε τον Ευάγγελο Αντώναρο αν αυτός που θα τον ψηφίζει «στο βάθος» ψηφίσει και Κώστα Καραμανλή.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη συμμετοχή του Ευάγγελου Αντώναρου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας αρχικά: «Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος του απάντησε «αφήστε τα παιχνίδια, είμαι έμπειρος, αφήστε τους υπαινιγμούς».

Ωστόσο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν σταμάτησε εκεί κατηγορώντας τον κ. Αντώναρο ότι τον εξαγόρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο να απαντά «εμένα κανείς δεν με εξαγοράζει».

Ακολούθησε ο διάλογος:

Αντώναρος: Σιχαίνομαι τις στάμπες καραμανλικός, παπανδρεϊκός. Εγώ είμαι ο Ευάγγελος Αντώναρος και έχω τις απόψεις μου. Δεν θα σας πω πόσο καιρό έχω να μιλήσω με τον Κώστα Καραμανλή.

Παπαδημητρίου: Δεν αφήνετε τον άλλο να μιλήσει, αυτά σας είπαν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Αντώναρος: Έχω πει 150.000 φορές ότι οτιδήποτε έχω πει είναι δική μου άποψη.

Παπαδημητρίου: Έχετε πλασαριστεί, καθόλου δεν σας έχει πλασάρει κανείς, έχετε πλασαριστεί σε μια αργόσχολη στάση στο Κολωνάκι κάθε πρωί ως εκπρόσωπος του Καραμανλή, δεν έχετε ποτέ διαψεύσει. Ο Τσίπρας σας “αγόρασε” γι’ αυτό τον λόγο

Αντώναρος: Είστε βρωμερός και υβριστικός και συκοφάντης, κανείς δεν με εξαγοράζει.

Παπαδημητρίου: Δεν εξαγοράζει εσάς αλλά την εικόνα του ανθρώπου που βρίζει από το πρωί ως το βράδυ τον Μητσοτάκη.

Αντώναρος: Ό,τι έχω πει έχει βγει, μου αποδίδονται ημερομηνίες για τις εκλογές που δεν έχουν καμία σχέση με τις εκλογές. Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει Αντώναρο και ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ συντάσσομαι με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν με ρωτάτε αν έχω γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, σας απαντώ όχι.

Οικονόμου: Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει και Καραμανλή;

Αντώναρος: Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και Βαγγέλη Αντώναρο.

Οικονόμου: Άρα είστε ΣΥΡΙΖΑίος;

Αντώναρος: Εγώ συντάσσομαι με το πρόγραμμα και την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Αν με ρωτάτε αν έχω ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω ενταχθεί.

Παπαδημητρίου: Δεν τον παρακολουθώ τον κ. Αντώναρο. Πολύ σωστά σας απέδωσε ο Μητσοτάκης τον όρο λούμπεν, γιατί προσπαθείτε να πλασαριστείτε για κάτι που δεν είστε και θα το βρείτε μπροστά σας. Είναι αμοράλ τύπος.

Αντώναρος: Ανήκετε σε μια ψευτο-ελίτ γιατί έχετε δουλέψει αρκετά για τις τράπεζες.

Παπαδημητρίου: Πόσο έχω δουλέψει για τις τράπεζες;

Αντώναρος: Ως σύμβουλος.

Παπαδημητρίου: Τι κακό έχει αυτό;

Αντώναρος: Καθόλου. Ανήκετε σε μια ψευτο-ελίτ που θέλετε να ανήκετε.

Παπαδημητρίου: Η πολιτική δεν είναι Twitter, θα μάθετε να σέβεστε τους άλλους και να ακούτε τους αντιπάλους σας.

«Πλασάρεται ως καραμανλικός»

«Είστε βρωμερός, υβριστικός και συκοφάντης», είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος στον Μπάμπη Παπαδημητρίου όταν του καταλόγισε ότι «πλασάρεται» ως καραμανλικός.

Πηγή tovima

 

Σχόλια