Ράδιο Βήτα Chatbox

Υπόθεση Καραϊβάζ: Ο 40χρονος, οι επίορκοι αστυνομικοί και το συμβόλαιο θανάτου 14 μήνες

Πώς βρέθηκαν στα χέρια του 40χρονου διαμερίσματα, πρατήρια καυσίμων και μια Ferrari μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA και στο LIVE NEWS, το συμβόλαιο θανάτου που ερευνούν οι Αρχές αφορά τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία που ασχολείτο με το εμπόριο καυσίμων τον Ιούνιο του 2022 στον Γέρακα.

Τι λέει η οικογένεια


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια του θύματος έχει εκφράσει υπόνοιες πως πίσω από τη δολοφονία του, κρύβεται ο 40χρονος, ένας από τους κατηγορούμενους για φυσική αυτουργία στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο λόγος είναι πως ήταν γνωστός του θύματος και τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία, του είχε προτείνει να αφαιρέσει τους επίορκους αστυνομικούς που του παρείχαν προστασία, με το σκεπτικό πως εάν συνέβαινε κάτι εναντίον του δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν.

Επίσης η οικογένεια του θύματος θεωρεί πως είναι αρκετά περίεργο το γεγονός πως οι κάμερες ήταν κλειστές ακριβώς τις ημέρες που έγινε η επίθεση και ο ίδιος ο 40χρονος το γνώριζε.\

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο άνθρωπος που όπως λέει η οικογένεια του επιχειρηματία, γνώριζε για τις κάμερες και ζήτησε να φύγει η φρουρά του, τώρα έχει αναλάβει δύο από τα βενζινάδικα.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ


Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί πολλά ερωτήματα είναι ο τρόπος με τον οποίον γνωρίστηκαν ο 40χρονος και ο επιχειρηματίας. Η οικογένεια του επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ένας αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν αυτός που τους έφερε σε επαφή.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρει πως το μηχανάκι της επίθεσης δεν αναγράφεται στη δικογραφία και υπάρχει μόνο η κατάθεση ενός υπαλλήλου που αναγνωρίζει πως είναι η συγκεκριμένη μάρκα αλλά κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι κλεμμένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιο από τα αναφερόμενα πρόσωπα είχε τέτοιο μηχανάκι ή ένας άλλος είχε δείξει ενδιαφέρον για να το αγοράσει. 

Πηγή directus.gr

 

 

Σχόλια