Ράδιο Βήτα Chatbox

Πήγε να καταθέσει μήνυση κατά του Ερντογάν για το fake video εναντίον του Κιλιτσντάρογλου και συνελήφθη

Ο Οκτάι Αβτζού, ο οποίος ζει στη Μερσίνα, πήγε στο γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου της Τουρκίας Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την παραδοχή του για πλαστό βίντεο εναντίον του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Ο Αβτζού κατέθεσε τη μήνυση και στη συνέχεια συνελήφθη με εντολή της εισαγγελίας.

Ο Οκτάι Αβτζού, καταστηματάρχης στη Μερσίνα, πήγε στα δικαστήρια της Μερσίνας για να καταθέσει μήνυση για τα πλαστά βίντεο που έδειχνε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν στις συγκεντρώσεις του. Στη μήνυσή του ο Τούρκος πολίτης αναφέρει:

«Ο πρόεδρος του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει ψευδείς δηλώσεις μέσω του Τύπου και της τηλεόρασης, υποκινώντας το κοινό σε μίσος και προκλήσεις με ψεύτικα βίντεο. Προσπαθεί να περιθωριοποιήσει, να εξαπατήσει την κοινή γνώμη με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, να παραπλανήσει, να πει ότι μειώθηκε το επιτόκιο, να ληστέψει το λαό στις ιδιωτικές τράπεζες με νοοτροπία τοκογλύφου, να αφαιρέσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ανθρώπων, κλέβοντας τα όνειρά τους. Ως πολίτης της Τουρκικής Δημοκρατίας, ως πολίτης, θεωρώ ότι πρέπει να δικαστεί για τα εγκλήματά του και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα». 

Πηγή ethnos


Σχόλια