Ράδιο Βήτα

Ανανέωσε με τον Αλέξη Αλβανό η ΑΕΚ στο χάντμπολ

Η ανδρική ομάδα της ΑΕΚ στο χάντμπολ γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Αλβανό για την καινούρια σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός έφτασε με την Ένωση μέχρι τους 32 του European Cup, είχε την συμμετοχή στον ημιτελικό του final 4 του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Handball Premier. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα προπονητικά ηνία της πρώτης ομάδας τον Μάιο του 2022. Ένα χρόνο μετά, η ΑΕΚ πανηγύρισε την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στο τιμόνι της ΑΕΚ, γνωρίζοντας απολύτως τις απαιτήσεις και τους στόχους και της επόμενης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την απόφαση να πορευτούμε μαζί για να επαναλάβουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Σχόλια