Ράδιο Βήτα Chatbox

Συνέντευξη από τον Τάσο Παπαδιονυσίου

 Το Ράδιο Βήτα πήρε συνέντευξη από τον παίκτη της ΑΕΚ στο χάντμπολ Τάσο Παπαδιονυσίου. 

Ο 33χρονος πίβοτ έχει κατακτήσει με την Ένωση 4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα Ελλάδος αλλά και το European Cup.

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου μίλησε στο Ράδιο Βήτα για την ΑΕΚ και την Εθνική Ελλάδος.

1 Κατέκτησες το 4ο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ πως νιώθεις για αυτό;

1) Είμαι πολύ χαρούμενος και δικαιωμένος: είναι ξεχωριστό αυτό το πρωτάθλημα είναι η ανταμοιβή των κόπων όλης της χρονιάς, αλλά και της χρονιάς που πέρασε που ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας καθώς χάσαμε και τους δύο τίτλους πρωτάθλημα και κύπελλο.


2 Ποιες είναι οι φιλοδοξίες στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν;

Είναι η δεύτερη φορά που θα συμμετάσχουμε σαν ομάδα στους ομίλους του European league. Φυσικά και είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους καθώς το επίπεδο στην οργάνωση είναι πολύ υψηλό. Φυσικά θα απολαύσουμε τα παιχνίδια όπως κάνουμε κάθε φορά και αν έρθει κάποια επιτυχία καλώς να έρθει.
3 Ποια είναι τα συναισθήματα σου μετά την πρόκριση της Εθνικής ανδρών στο Euro 2024;


Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για αυτό. Ένα απίστευτο συναίσθημα θα συμμετασχουμε σε μια τελική φάση (euro 2024) με την εθνική ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και έρχεται μετά από την επιμονή και την προσπάθεια ετών όχι μόνο των παιδιών και του staff που είναι τώρα στην εθνική ανδρών πράγμα φυσικά που έχει ήδη αναφερθεί. Επομένως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους μας και θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να εμφανιστούμε αντάξιοι των προσδοκιών που οι ίδιοι μας έχουμε δημιουργήσει για το επερχόμενο euro .

4 Πως το βλέπεις τον όμιλο με Πορτογαλία, Δανία και Τσεχία;
Όπως είπα για εμάς θα είναι η πρώτη μας συμμετοχή όσο αφορά την διοργάνωση του euro . Σίγουρα δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε τέτοιο επίπεδο οπότε εμείς θα προετοιμαστουμε κατάλληλα και θα πάμε να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με την elite του ευρωπαϊκού handball. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή που θα είμαστε μέρος αυτής .

Μετά το Euro θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με την Ελλάδα;
Είναι πολύ νωρίς να πω αν θα είμαι ή όχι στην εθνική ακόμα. Η εθνική ομάδα είναι στόχος όλων των αθλητών είναι η μέγιστη τιμή για έναν αθλητή να εκπροσωπεί την χώρα του . Στην εθνική ομάδα πρέπει να βρίσκονται αυτοί που μπορούν να την βοηθήσουν να φτάσει όσο πιο ψηλα γίνεται και αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι οι αθλητές.βλέπουμε ότι πολλοί νέοι Έλληνες αθλητές έχουν αρχίσει να δουλεύουν και ο στόχος τους φυσικά είναι η εθνική ομάδα. Στην εθνική αντρών είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης και όλοι μας έχουμε τους ίδιους στόχους αυτό είναι το πιο σημαντικό για να προχωρά η ομάδα μπροστά.


Enter
Στείλατε



Σχόλια