Ράδιο Βήτα

Αρτέμιδα: Πιτ μπουλ επιτέθηκε και δάγκωσε στο κεφάλι σε 11χρονο

Επίθεση από έναν σκύλο ράτσας Πιτ μπουλ δέχθηκε ένας 11χρονος μαθητής το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτη στην Αρτέμιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα ενώ το παιδί έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς το πίτμπουλ τον δάγκωσε στο κεφάλι, στο πρόσωπο και τα πόδια. Η ζωή του δεν κινδυνεύει, αλλά τα τραύματά του είναι σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί διαπίστωσαν ακόμη και τρύπα στο κρανίο από τα δόντια του άγριου σκύλου.

Ο 11χρονος έκανε ποδήλατο, όταν το πίτμπουλ γείτονα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέφυγε από την περίφραξη του σπιτιού και βρέθηκε έξω χωρίς συνοδό. Όρμησε στο παιδί, το έριξε κάτω από το ποδήλατο και άρχισε να το δαγκώνει αρχικά στα πόδια.

Ο ανήλικος πάλεψε με το πίτμπουλ και κατάφερε να το απωθήσει βάζοντας το χέρι του αρκετές φορές στο στόμα του σκύλου. Τελικά σηκώθηκε και πήγε στο σπίτι του όπου ενημέρωσε την μητέρα του τι συνέβη. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπάτων και στη συνέχεια στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων του.

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Πολλά είναι τα ερωτήματα σχετικά με το πώς βρέθηκε ο σκύλος έξω από την περίφραξη του σπιτιού. 

Πηγή eleftherostypos

Σχόλια