Ράδιο Βήτα

Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι

Σε συνέντευξη του, ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε μύδρους προς τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε πως όσοι τον αντιπολιτεύονται επιχειρούν, όπως λέει, να κάνουν το άσπρο – μαύρο.

«Η πόλη μέχρι και τον Μάρτιο θα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Έως το μεσημέρι πιστεύω θα έχει λυθεί το οικονομικό ζήτημα για να πληρωθούν όσοι έβαλαν πλάτη. Από το κράτος έχουν μπει 3.000.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γραφειοκρατίας. Όλα αυτά τα πληρώνει η πατρίδα μου και ο ελληνικός λαός. Οι αρμόδιοι Υπουργοί έχουν τη διάθεση, αλλά πρέπει να βγουν νόμοι για να καταργηθούν αυτές οι χρονοβόρες διαδικασίες» ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος του Βόλου.

«Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»

«Τον Δεκέμβριο κλείνω 9 χρόνια ως Δήμαρχος Βόλου και κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει, ότι αγωνίστηκα να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο που βρισκόταν από 200 οικογένειες. Μία ολόκληρη πόλη λειτουργούσε για τα δικά τους συμφέροντα. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια με τους συνεργάτες μου. Δεν υπήρχε διαθέσιμο κατάλυμα ούτε τις καθημερινές. Δύσκολη προσπάθεια αλλά ήμασταν περήφανοι για αυτό».

Πρόσθεσε δε ότι «Φθάσαμε σήμερα, όπου μία μερίδα, τους οποίους δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω, θέλω να τους πω ότι θα είμαι δήμαχος για 105 χρόνια, γιατί η αλητεία που εκφράζουν και η κόντρα που δημιουργούν με δυναμώνουν. Πρέπει να ενημερώσουμε από ό,τι μέσο έχει ο καθένας, ότι ο Βόλος επανήλθε και είναι μία όμορφη και καθαρή πόλη. Έχουν όλη αυτή την υποχρέωση για τους εργαζόμενους και στους επιχειρηματίες αλλά και στα παιδιά μας».

Επίθεση του Μπέου στα τοπικά ΜΜΕ – «Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας;»

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε τοπικά ΜΜΕ: «Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας; Φτάνει πια! Έφερα δύο νταλίκες ξύδι. Είπα να ξανακάνουμε εκλογές. Να καλύψουμε όμως τα έξοδα, εγώ και ο Παπαπέτρος, όχι οι πολίτες.

«Εγώ δεν έπιασα τη μάνικα για τις εκλογές και το απέδειξα. Είναι συμβολισμός. Όταν ο Δήμαρχος το κάνει πρώτος, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε. Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Δεν κατηγορώ όσους δεν το κάνουν, αλλά βουλώστε το πια. Χτυπήστε εμένα προσωπικά, αλλά όχι την πόλη». 

Πηγή tanea

 

 

Σχόλια