Ράδιο Βήτα

Μπουτάρης σε Κασσελάκη : «Να σπάσεις αυγά»

Με νέους επιχειρηματίες και ανθρώπους από τον χώρο του πολιτισμού συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Η συνάντηση έγινε σε καφέ στο κέντρο της πόλης και ο κ. Κασσελάκης μίλησε με καθέναν ξεχωριστά από τους προσκεκλημένους και αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Γερό στομάχι έχω», απάντησε ο Κασσελάκης, όταν του ευχήθηκαν «καλή δύναμη και γερό στομάχι»

Εκείνη την ώρα, σε γειτονικό μαγαζί δειπνούσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με την παρέα του και, μόλις το πληροφορήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τον χαιρετίσει.

«Να σπάσεις αυγά» – «Δεν κάνω και τίποτε άλλο»

Στη σύντομη συζήτηση που είχαν, αναφέρθηκαν στο θέμα των αποδήμων Ελλήνων και ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τη δίψα που έχουν οι νέοι απόδημοι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ο Γιάννης Μπουτάρης του είπε ότι «ζούμε σε περίοδο παρακμής» και ζήτησε από τον  νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «σπάσει αυγά».

«Δεν κάνω και τίποτε άλλο», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Μάλιστα, όταν του ευχήθηκαν «καλή δύναμη και γερό στομάχι», αντέδρασε λέγοντας «γερό στομάχι έχω».

Σε διπλανό τραπέζι δειπνούσαν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, τους οποίους, επίσης, χαιρέτισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστησε «πηγαδάκι» με νέους στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη. 

Πηγή in.gr

Σχόλια