Ράδιο Βήτα Chatbox

Έρευνα της αστυνομίας για το βίντεο με τον 43χρονο επίδοξο παιδοβιαστή

Έρευνα ξεκίνησε η αστυνομία για την επιχείρηση που μαγνητοσκοπήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα από τον δημοφιλή youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη και δείχνει την επιχείρηση της αστυνομίας και την σύλληψη ενός 43χρονου επίδοξου παιδοβιαστή από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο φαίνεται ότι δεν είχε την έγκριση της ΕΛ.ΑΣ. ενώ ερευνάται γιατί επέτρεψε η αστυνομία να βιντεοσκοπηθεί και να ανέβει στα social media.

Ο YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης περιέγραψε στο OPEN και την εκπομπή «Πρωινό Σουσού» πώς βοήθησε στην παγίδευση του 43χρονου.

Όπως περιγράφει αρχικά: «Ο πατέρας είναι φίλος μου και το παιδάκι το γνωρίζω από πολύ μικρή ηλικία. Είχε ξεκινήσει να την παρενοχλεί μέσω Instagram. Άρχισε να στέλνει μηνύματα που ήταν άσεμνου περιεχομένου και από κει και πέρα ειδοποιήσαμε την αστυνομία και έγινε αυτό που είδατε στο βίντεο. Ήταν μια άσεμνη προσέγγιση προς ένα 13χρονο παιδάκι που δεν γνώριζε ούτε γνωρίζει από τέτοιου είδους συνομιλίες και πράξεις. Ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα από γυναικείο λογαριασμό για να προσεγγίσει (το παιδί) πιο εύκολα έπειτα παρέπεμπε στον ανδρικό λογαριασμό. Το κορίτσι απευθύνθηκε και στην μητέρα και τον πατέρα της και αυτό είναι το σωστό και αυτό που πρέπει να προβληθεί από αυτή την ιστορία. Να μιλάνε τα παιδιά στους γονείς τους. Αν τυχόν ντρέπονται, ας μιλήσουν στους γονείς κάποιοι φίλου τους, στα μεγαλύτερα αδέρφια, ξαδέρφια, καθηγητές, για να αποφύγουμε τα χειρότερα».

«Σε καμία περίπτωση δεν πράττουμε μόνοι μας και δεν κάνουμε τους καουμπόηδες»

«Ο σκοπός είναι να αποτρέψουμε μελλοντικά άτομα με ίδιες διαθέσεις προς ανήλικα είτε αγοράκια, είτε κοριτσάκια και να κλείσει εκεί. Εννοείται πως υπάρχει κίνδυνος και ο κόσμος δεν πρέπει να βγει στο δρόμο και να αρχίσει να στήνει ενέδρες και παγίδες γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις με ποιον τρελό μπορεί να μπλέξεις και τι μπορεί να κουβαλά πάνω του. Εγώ ευτυχώς γνώριζα προσωπικά έναν αστυνομικό ο οποίος με βοήθησε και με καθοδήγησε από την αρχή. Είχα μαζί μου τον φίλο μου τον Λεωνίδα που άνοιξε την πόρτα και ουσιαστικά τον ακινητοποίησε. Και σε καμία περίπτωση δεν πράττουμε μόνοι μας, δεν παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας, δεν κάνουμε τον καουμπόηδες γιατί είναι επικίνδυνο».

Ερωτώμενος για την συμπεριφορά του επίδοξου παιδοβιαστή, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σημειώνει: «Το βλέμμα του ανθρώπου αυτού πραγματικά δεν μπορούμε να το ψυχολογήσουμε».

«Ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω»

Επίσης, ανέφερε πως «άκουσα στο τμήμα πως υπήρξε ένα πρόβλημα γιατί ο αστυνομικός βγήκε εκτός ορίων κατά 1,3 χιλιόμετρα για να επέμβει στο περιστατικό. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να γίνει μια τέτοια συζήτηση γιατί ο άνθρωπος έκανε καθαρά το καθήκον του και με το παραπάνω».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 43χρονος από την Πάτρα -πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού-, αρχίσε να στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ένα 13χρονο κορίτσι από την Αθηνά.

Η 13χρονη από την Αθήνα το λέει αμέσως στον πατέρας της - ο οποίος είναι φίλος με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη- και έτσι στήνουν την επιχείρηση - παγίδα για να πιάσουν τον επίδοξο παιδοβιαστή στα πράσα.

Κλείνουν λοιπόν «ραντεβού» με τον 43χρονο σε ένα σπίτι στον Πειραιά όπου ο επίδοξος παιδοβιαστής φτάνει και χτυπάει το κουδούνι.

Πίσω από την πόρτα όμως ήταν ο γνωστός Youtuber και ένας φίλος του. Ο πατέρας της 13χρονης ήταν ήδη στην αστυνομία και έκανε μήνυση.

Ο 43χρονος φαίνεται στο βίντεο ν τα «χάνει» και αργότερα να παρακαλάει να τον αφήσουν να φύγει. Ο 43χρονος κουβαλούσε μαζί του ένα σακίδιο με πάνω από 20 ερωτικά βοηθήματα αλλά και γυναικεία εσώρουχα. 

Πηγή ethnos


Σχόλια