Ράδιο Βήτα Chatbox

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ξεσπάει η μητέρα του - «Δεν έχει τίποτα, ούτε λεφτά να μου δώσει»

Αυτοβούλως στον εισαγγελέα οικονομικών ο «Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος βρίσκεται σε έλεγχο για απάτη, αφού φέρεται να αποκόμισε 600.000 ευρώ.

Η μητέρα του μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Super Katerina» και παραδέχθηκε ότι τα χρήματα από δωρεές μπαίνουν στον λογαριασμό της και πως εκείνη ζει με σύνταξη των 280 ευρώ. Η κα Παναγούλα τόνισε ότι δεν έχει λεφτά ούτε για θερμοσίφωνα και ο γιος της ούτε για βενζίνη και πώς δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν.

«Να ψάξουνε να βρούνε και άμα βρούνε… Η σύνταξή μου εμένα είναι μόνο 280 ευρώ μόνο. Ας ψάξουν να βρούνε αν έχουμε περιουσία να μας τα πάρουνε».

Σχετικά με τα λεφτά που έμπαιναν για τον «Άλλον Άνθρωπο» στον προσωπικό της λογαριασμό – αποκάλυψη που έκανε η κόρη της – η κα. Παναγούλα δήλωσε: «Ναι στον δικό μου πάνε και τα παίρνουμε. Πολλές φορές παίρνει και τη σύνταξή μου αν δεν έχει να βάλει βενζίνη».

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου είπε χαρακτηριστικά: «Με έχει στεναγχωρήσει. Του το έλεγα θα σου τη φέρουνε. Με τέτοιο αγώνα φωτιές πλημμύρες με όλα. Δεν φοβάται κανέναν. Τι να φοβηθεί εφόσον δεν έχει τίποτα. Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια γιατί δεν έχει να μου δώσει. Ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα»

Η αδερφή του αποκαλύπτει - «Τα χρήματα έμπαιναν στη μητέρα μου»

Η αδερφή του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι τα χρήματα έμπαιναν στον λογαριασμό της μητέρας τους και του συζύγου της.

«Όποτε κάποιος ήθελε να βάλει χρήματα έλεγε να σας βάλω χρήματα στην τράπεζα;» είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του αναφέροντας ότι δεν τους είχαν ελέγχξει ποτέ.

Πρώην διευθυντής ΣΔΟΕ: «Δεν έλεγξαν τον συγκεκριμένο»

Ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΣΔΟΕ, Θεόδωρος Φλωράτος, μίλησε στην «Super Katerina» για όσα συμβαίνουν με τον «Άλλο Άνθρωπο».

«Το πιο πιθανό είναι να αναζητήθηκαν μεταφορές χρημάτων προς στοιχηματικές εταιρείες και να προέκυψε το συγκεκριμένο όνομα χωρίς να γνωρίζουν ότι ο λογαριασμός αυτός ανήκει στη δομή, δεδομένου ότι δεν ήταν το συγκεκριμένο πρόσωπο. Προέκυψε και βγήκε αυτό. Μπορεί να ελέγχονται όλοι οι λογαριασμοί που τροφοδοτούν στοιχηματικούς λογαριασμούς. Προκύπτουν ονόματα που οι ελεγκτές δεν κοιτάνε αν είναι αυτός. Οι ελεγκτές είδαν ότι το συγκεκριμένο όνομα δραστηριοποιείται σε αυτά. Ειδικά όταν βλέπουν ότι πρόκειται για άτυπη δομή που δίνει συσσίτιο είναι πολύ προσεκτικοί»

«Είδα έναν άνθρωπο να μοχθεί», λέει ο Κώστας Κρομμύδας

Για τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που προχωρούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο συγγραφέας και ηθοποιός, Κώστας Κρομμύδας.

«Είδα έναν άνθρωπο να μοχθεί, να νοιάζεται», ανέφερε ο Κώστας Κρομμύδας για τον «Άλλο Άνθρωπο», τονίζοντας στον ΑΝΤ1: «Δεν θέλω να πιστέψω όσα άκουσα για τον Κωνσταντίνο». Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι σαν να τρομοκρατούμε τον κόσμο μα απέχει από όλες αυτές τις προσπάθειες».

Αρνείται τις κατηγορίες ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, έδωσε τη δική του απάντηση στις κατηγορίες που φέρεται να αντιμετωπίζει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολυχρονόπουλος μίλησε στον Alpha για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όπως αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η οποία επικαλείται πόρισμα της αντίστοιχης Αρχής.

Το εν λόγω πόρισμα φέρεται να αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από το 2020 συγκρότησε εγκληματική οργάνωση μαζί με μια συγγενή του και έναν συνεργάτη του, αποκομίζοντας περίπου 600.000 ευρώ.

«Εγώ δεν παίζω ποτέ (σ.σ.: τυχερά παιχνίδια). Έχω έναν φίλο όπου πήγαινα με το POS, έβαζα την κάρτα και έβγαζα χιλιάρικα. Δυο-δυο κατοστάρικα, τρία-τρία. Αυτά όλα ήταν για τον "Άλλο Άνθρωπο"», ανέφερε επίσης ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα. Καλά κάνουν. Να το πιάσουν όμως καλά και να έρθουν εδώ να με πάρουν άμα κάνω, πώς το είπαν, ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ναι, εδώ είμαι. Να 'ρθετε να με πάρετε», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. 

Πηγή newsbomb

Σχόλια